Genstart dit arbejdsliv

Dit autentiske arbejdsliv starter nu

Uanset hvad dit udgangspunkt er, er det vores ønske med bogen "Genstart dit arbejdsliv" at inspirere dig til at få det bedste arbejdsliv overhovedet.

Bevares, vi ved ikke, hvad der er DIT bedste arbejdsliv, men det gør DU, når du er kommet igennem bogens proces. Du bliver klædt på til at skabe et arbejdsliv, der er ideelt for dig - skræddersyet til lige præcis dine talenter, erfaringer, værdier og kompetencer.

Sådan designer du dit ideelle arbejdsliv!

Cover_book

Inspiration

Dit bedste arbejdsliv begynder her

Her finder du henvisninger til artikler, bøger, Apps og hjemmesider, som vi anbefaler i bogen: Genstart dit arbejdsliv.

Materialets inddeling følger bogens kapitler, men kan selvfølgeligt også bruges af dig, der endnu ikke har investeret i bogen, og som alligevel gerne vil inspireres til dit ideelle arbejdsliv. Lær blandt andet at blive bedre til at afklare dine personlige og faglige kompetencer, udvikle dit personlige værditilbud og forstå hvilke værdier, der er vigtigst for dig i et ideelt arbejdsliv. God fornøjelse.

Om forfatterne

Vi har begge været i den ubehagelige situation at miste vores job. Job, som vi var glade for, med skønne kollegaer og fede opgaver, der talte til vores respektive selvforståelser, og gav os mening og mål.

Pludselig sad vi ved foden af træet, og stigen til træhytten var hevet op. Nøglekortene inddraget. Farvel og tak. Begge blev vi hvirvlet ind i den malstrøm af følelser, hvor forvirringen fylder mest, og hvor tankerne gør nærmest ondt:

Hvem er jeg så nu? Hvad kan jeg overhovedet? Hvad vil jeg? Er jeg god nok? Hvad skal jeg gøre? Hvem vil have mig? Hvad har jeg at byde ind med?

I parallelle forløb fandt vi af hver vores kringlede vej frem til netop det arbejdsliv, der er ideelt for os. Efter mere eller mindre gode oplevelser med outplacementforløb, terapi, coaching og rådgivning lykkedes det os begge at skabe nye rammer for vores arbejdsliv, der er bedre, end dem vi forlod.

Trods blå mærker på egoet holdt vi ryggen rank. Vi havde begge en oplevelse af, at den proces, det er at genstarte sit arbejdsliv, kunne gøres til en langt mere positiv, inspirerende og livgivende oplevelse end det rod, vi selv havde oplevet. Derfor har vi skrevet denne bog. Den er skrevet med hjertet, og selv om man ofte her i livet må gøre sig sine egne erfaringer, håber vi, at nogen derude kan drage nytte af vores.

Måske talte bogens titel til dig, fordi du trænger til, at der skal ske noget nyt og positivt? Måske har du været i det samme job i årevis og keder dig ærlig talt? Du savner måske at brænde for dit arbejde, at have det sjovt, at føle dig dygtig, at sætte alle dine talenter i spil? Eller måske er du blevet fyret sammen med 25 millioner andre på verdensplan i forbindelse med coronakrisen? Måske har du rundet de 40 år og skal vælge mellem at købe en rød sportsvogn eller denne bog?

Måske trænger du simpelthen bare til afklaring og overblik?

Hvad end du er overvældet af dine mange muligheder eller undervældet af dit liv lige nu, så mener vi, at der er håb at hente i den proces, vi tilbyder i Genstart dit arbejdsliv.